Visit baarle

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in dit bijzondere grensdorp!

Klik hier voor onze Engelse brochure.

2 Events
deze week
195 Locaties in
VISIT BAARLE
Zomer in aantocht: terrasjesweer!

Laat je verleiden tot authentieke gezelligheid op een van de sfeervolle terrasjes die Baarle rijk is!

Nieuw: culinaire fietstocht!

Vanaf donderdag 2 mei presenteert het Land van Mark & Merkske opnieuw een heerlijke culinaire fietsroute. Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog-Nassau nodigen je uit om hun drie grootste troeven te komen ontdekken: fietsen, gezellig tafelen én een groen decor.

Huis met twee huisnummers

Beroemd in Baarle! Het huis met een Belgisch en Nederlands huisnummer.

Kaarsenmuseum

In het KaarsenMuseum bevindt zich de uitzonderlijke collectie kathedrale kunstkaarsen van Frits Spies. Met pure bijenwas, op natuurlijke wijze gekleurd, heeft hij met ongelooflijk vaardige hand en veel geduld tot in de kleinste details onderwerpen en pers…

Enclavewandeling

De enclavewandeling neemt je mee door de dorpskern van Baarle. Je wandelt langs bijzondere historische plekjes en steekt diverse malen de grens over.

Agenda

Aankomende evenementen
Bernardusstraat , Ulicoten Jaarmarkt Ulicoten

Van 10.00 - 17.00 uur is er weer een gezellige jaarmarkt in de Bernardusstraat met onder andere:

Visit Baarle App

Baarle City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Baarle en de omliggende regio. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen.

Download de app gratis voor iPhone & Android! Winkel, horecazaak of evenement op laten nemen in app? Klik dan snel verder voor de mogelijkheden!

Lees meer over de app