Bierfestival 'Hop over de Grens' 2019

Met gepaste trots kondigt Tafel ronde 195 de derde editie aan van het bierfestival ‘Hop over de grens' waarvan de opbrengsten volledig naar het goede doel gaan. Hop over de Grens, waar twee bierlanden elkaar treffen op de grens. de 7 Nederlandse en Belgische bierbrouwers zullen hun beste Speciaalbieren tonen en laten proeven. Midden in het centrum van Baarle op het plein tussen de Loswal en de Stationsstraat. Lees verder

Met gepaste trots kondigt Tafel ronde 195 de derde editie aan van het bierfestival ‘Hop over de grens' waarvan de opbrengsten volledig naar het goede doel gaan. Hop over de Grens, waar twee bierlanden elkaar treffen op de grens. de 7 Nederlandse en Belgische bierbrouwers zullen hun beste Speciaalbieren tonen en laten proeven. Midden in het centrum van Baarle op het plein tussen de Loswal en de Stationsstraat.

Goede doel:
De opbrengt gaat volledig naar het goede doel en dit jaar is dat Stichting Ushersyndroom. Ushersyndroom is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden en naast nachtblindheid ook een progressief verlies van zicht ervaren. Soms zijn er ook evenwichtsproblemen. Uiteindelijk worden mensen met Ushersyndroom doof én blind. Er bestaat momenteel geen behandeling. Stichting Ushersyndroom streeft naar het behandelbaar maken van Usher en wil in 2025 een reëel uitzicht hebben op stopzetting van de achteruitgang van gehoor en zicht. 


kids zijn welkom bij de kidsknutsel"tafel".


Loswal, 2387 Baarle-Hertog