Bierfestival 'Hop over de Grens' 2020

Parkeerplaats de Loswal

Het bierfestival wordt jaarlijks georganiseerd door de Tafelronde 195. Dit jaar gaat de opbrengst naar maar liefst 3 goede doelen: Stichting Tess, Stichting Gijsje Eigenwijsje en Stichting de Lotgenoten. Lees verder

Het bierfestival wordt jaarlijks georganiseerd door de Tafelronde 195. Dit is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Een club voor mannen tussen de ca. 25 en maximaal 40 jaar. Een club die aan service doet, dat zeker. Want naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk. Een actieve Tafelaar kan veel aan zijn lidmaatschap hebben.  Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies, vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de leden of een gastspreker. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen, iedere Tafelaar biedt wel iets unieks.

Dit jaar gaat de opbrengst naar maar liefst 3 goede doelen: Stichting Tess, Stichting Gijsje Eigenwijsje en Stichting de Lotgenoten.

(Foto's: Tafelronde 195)


, 5111 CK Baarle-Nassau