Concert: Dalgoo

PlusEtage

4/ 5

Dalgoo vertelt verhalen door middel van muziek. Lees verder

Dalgoo vertelt verhalen door middel van muziek. De groep gebruikt verschillende verhalende technieken uit literatuur, film, theater en dans om haar composities en improvisaties te structureren. Flashbacks, cuts, morphing-beelden, gesprekken en innerlijke monologen worden vertaald in geluid, ritmes en melodieën. Dalgoo gaat de uitdaging aan om zich vrij te bewegen in deze structuren. In de uitvoering kan een verhaal een nieuwe koers varen, een grap kan een andere clou krijgen en de moraal van het verhaal zal zowel de muzikanten als het publiek altijd verrassen.

Dalgoo speelt eigen composities. Met behulp van extra percussie, ongebruikelijke instrumentele technieken en een arsenaal aan rietinstrumenten inclusief (bas-) klarinetten heeft de band een rijkdom aan klankkleuren en texturen ontwikkeld die voor een kwartet zeer ongebruikelijk is.

Tobias Klein - alto saxophone, bass clarinet, Lothar Ohlmeier - tenor saxophone, bass clarinet, Meinrad Kneer - double bass, Christian Marien - drums.

Zaal open: 20.00 uur, aanvang 20.30 uur
Entree: € 12, onder 25 jaar € 6

Meer informatie: www.plusetage.nl

LET OP: in verband met de Corona-maatregelen dient bij iedere activiteit gereserveerd te worden (info@plusetage.nl). Tijdens iedere activiteit is een mondkapje verplicht.

Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Nassau