Concert: Under the Surface

PlusEtage

Under the Surface werd gevormd door drummer Joost Lijbaart, de jonge vocaliste Sanne Rambags en gitarist Bram Stadhouders. Zij ontwikkelden naar eigen zeggen een ‘universele taal’ met hun uitzonderlijke samenspel. Lees verder

Under the Surface werd gevormd door drummer Joost Lijbaart (bekend uit de bands van Yuri Honing), de jonge vocaliste Sanne Rambags (winnaar Conservatorium Talent Award 2017) en gitarist Bram Stadhouders (die eerder samenwerkte met het Nederlands Kamerkoor, Jim Black en Sidsel Endresen). Zij ontwikkelden naar eigen zeggen een ‘universele taal’ met hun uitzonderlijke samenspel.

Sanne Rambags is een van de weinige zangeressen van haar generatie die op een open manier kan improviseren, soms met zelfgeschreven teksten en gedichten en soms door haar stem te gebruiken als een instrument dat aansluit bij het open groepsgeluid. Joost Lijbaart behoort tot de top van de Nederlandse jazzscene. Bram Stadhouders is een van de meest veelbelovende musici in het Europese improvisatiecircuit.

Meer informatie: www.plusetage.nl

PlusEtage
Zaal open: 20.00 uur, aanvang 20.30 uur.
Entree: 12 euro, onder 25 jaar 6 euro.
Reserveren kan via : +31(0)13 507 76 52 of info@plusetage.nl . Je krijgt een bevestiging.


(Tekst en foto's: PlusEtage) 

Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Nassau