Dikeman/Malmendier/Serries/Škrijelj

PlusEtage

PlusEtage en het Belgische label A New Wave Of Jazz slaan de handen in elkaar voor een nieuwe reeks van concerten. Lees verder

PlusEtage en het Belgische label A New Wave Of Jazz slaan de handen in elkaar voor een nieuwe reeks van concerten die zal lopen naast de reguliere programmatie van PlusEtage. Een reeks concerten volledig gewijd aan de vrije improvisatie, avantgarde en de experimentele tak van de free jazz. Voor deze avond nodigt A New Wave Of Jazz de Amerikaanse sax virtuoos John Dikeman uit. John was een van de eerste muzikanten op het label en dus werd het hoogtijd om hem terug te vragen. Ditmaal niet in een van de powerhouse constellaties maar samen met het verfijnd drumspel van Luikenaar Tom Malmendier, gitarist Dirk Serries en Française Emilie Škrijelj op de accordeon, zeldzaam in de vrije improvisatie, in een kwartet dat garant zal staan voor zowel genuanceerde als intense vrije improvisatie. Dit wordt een unieke avond.

John Dikeman - saxofoons, Tom Malmendier – drums, Dirk Serries – gitaar, Emilie Škrijelj - accordeon

Zaal open 20.00, aanvang 20.30
Entree 12 euro, onder 25 jaar 6 euro
Reserveren: info@plusetage.nl

Covid Safe Ticket scannen.
De beide gemeentes (Baarle-Hertog en Baarle-Nassau) hebben beslist dat we voor bepaalde activiteiten Covid Safe Ticket moeten scannen.
De scanning is verplicht bij lezingen, concerten, film, theater… Voorstellingen in de brede zin van het woord.

Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Nassau