Enclavewandelmaand

Gloria Atletiek organiseert dit jaar een Enclavewandelmaand. Lees verder

Atletiekvereniging Gloria Atletiek organiseert dit jaar een Enclavewandelmaand. Traditioneel organiseren zij de 1e zondag van de maart een wandeldag. Dit kan dit jaar helaas niet i.v.m. de corona pandemie. Maar Gloria Atletiek laat zich niet uit het veld slaan. Hun motto is: wandelen kan altijd! Uiteraard wel in aangepaste vorm. Ze bombarderen de hele maand maart tot Gloria Atletiek Wandelmaand.

Er zijn 2 wandelingen van 8 en 15 km uitgezet. De routes zijn vanaf vrijdag 26 februari te downloaden www.gloria-atletiek.nl. De start voor beide wandelingen is vanaf de parkeerplaats bij Gloria Atletiek, Ruiterpad 17, Baarle-Nassau.

Er zijn ook papieren versies van de routes beschikbaar. De routes liggen voor je klaar bij Jumbo Bart en Katja de Bresser in Baarle-Nassau. Bij het startpunt staat ook een kastjes met routes. Je kunt de routes ook aanvragen via wandelen@gloria-atletiek.nl 

De routes zijn uitgezet aan hand van het knooppuntennetwerk en voornamelijk onverhard. Je gaat wellicht paadjes ontdekken die je nog nooit hebt gezien. Let op: de routes worden niet met pijlen uitgezet.  

In het kastje bij de poort van Gloria Atletiek kun je in een boekje jouw ervaringen opschrijven. Ook alleen je naam en met hoeveel mensen je hebt gelopen is voor ons al leuk om te lezen. 

Wij wensen iedereen heel veel wandelplezier, blijf rekening houden met de geldende regels rondom corona en blijf gezond!