I Compani (concert)

PlusEtage

Jazz en filmmuziekensemble I Compani viert haar 34e verjaardag met een dubbelconcert in Baarle-Nassau. Het eerste deel van de avond heeft de titel “I Compani a Paris” Een ‘fotofilmconcert’ gebaseerd op Parijse fotografie van vroeger tot nu. Lees verder

PlusEtage
Zaal open: 20.00 uur, aanvang 20.30 uur.
Entree: 15 euro, onder 25 jaar 7,50 euro.
Reserveren kan via : +31(0)13 507 76 52 of info@plusetage.nl. Je krijgt een bevestiging.

Jazz en filmmuziekensemble I Compani viert haar 34e verjaardag met een dubbelconcert in Baarle-Nassau.  Het eerste deel van de avond heeft de titel “I Compani a Paris” Een ‘fotofilmconcert’ gebaseerd op Parijse fotografie van vroeger tot nu.
De muziek is een versmelting van jazz, filmmuziek, Balkan, circusmuziek en, tsja, welke stijl is door de  musici  van I Compani nog niet aangepakt ?

Na de pauze wordt  regisseur Federico Fellini herdacht die 25 jaar geleden overleed, met filmscenes, foto’s, tekeningen, teksten  en natuurlijk nieuwe bewerkingen van de muziek van Nino Rota. Fellini zette een belangrijke stempel op de Italiaanse film tussen 1955 en 1990. In deze productie zien we beelden van de regisseur aan het werk op de set en zoomen we ook in op zijn werk uit de 2e periode..  

Rob Verdurmen – drums/Arjen Gorter – bas/Leo Bouwmeester – piano/Gert Wantenaar – bandoneon/Friedmar Hitzer – viool/Bo van de Graaf – saxofoons/Martijn Grootendorst - beeld

Meer informatie: www.plusetage.nl

Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Nassau