Matinee: Old Salt

PlusEtage

Old Salt is een internationale Americana band met Gentse thuisbasis. De bandleden uit de VS, België, Zweden, Frankrijk en Schotland, hebben vanaf het begin de stijl en sound beïnvloed, ieder vanuit zijn of haar muzikale achtergrond. Lees verder

Old Salt is een internationale Americana band met Gentse thuisbasis. De bandleden uit de VS, België, Zweden, Frankrijk en Schotland, hebben vanaf het begin de stijl en sound beïnvloed, ieder vanuit zijn of haar muzikale achtergrond. Sinds 2015 legde de groep een opvallend parcours af met concerten in België op onder meer Dranouter Festival en de Stadsschouwburg Brugge, in Zweden op het Urkult Festival en in de VS in het Guthrie Center, Great Barrington MA.

Old Salt werd de winnaar van de “European World of Bluegrass” award 2017. In 2018 maakte de groep zijn debuut in Engeland, Oostenrijk, Duitsland en Noord-Ierland.

Dan Wall (USA) – banjo,viool,zang/Lotte Remmen (België) – viool,zang/Lara Rosseel (België) – contrabas,zang/Johannes Wannyn (België) – gitaar,zang.

Meer informatie: www.plusetage.nl

PlusEtage
Zaal open: 13.30 uur, aanvang 14.00 uur.
Entree: 8,50 euro.
Reserveren kan via : +31(0)13 507 76 52 of info@plusetage.nl . Je krijgt een bevestiging.


(Tekst en foto: PlusEtage)

Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Nassau