Mini-Theek: Dikkie Dik

Bibliotheek Theek 5 Baarle

Voor de allerjongste bezoekers van 0-2 jaar en hun ouders of begeleiders organiseert de bibliotheek maandelijks de Mini-Theek. We lezen deze maand samen uit Dikkie Dik. Lees verder

Voor de allerjongste bezoekers van 0-2 jaar en hun ouders of begeleiders organiseert de bibliotheek maandelijks de Mini-Theek. We lezen deze maand samen uit Dikkie Dik. Ontdek met jouw kindje de avonturen van de ondeugende rode kat. Kom jij ook? De Mini-Theek vindt plaats op 15 oktober van 10.00 tot 10.30 bij Theek 5 Baarle-Nassau/-Hertog.

Voorlezen en spelenderwijs bezig zijn met woorden is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling bij kinderen. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarnaast is samen een verhaaltje voorlezen, een liedje zingen op schoot een prachtig ouder-kind moment.

Over de Mini-Theek
Taal en lezen kan op verschillende manier worden aangeboden, om dat te ervaren ben je van harte welkom bij onze maandelijkse Mini-Theek, speciaal voor jonge kinderen van 0 tot 2 jaar. Bij de Mini-Theek ontdek je hoe je met spelletjes, liedjes en boekjes plezier beleeft met je kindje. Als bonus leert hij of zij ook nog eens heel veel nieuwe woorden kennen.

Aanmelden
Kom jij samen met je (klein)kind plezier hebben met boekjes? Meld je dan aan voor de Mini-Theek op 15 oktober van 10.00 tot 10.30 uur Theek 5 Baarle-Nassau/-Hertog, Pastoor de Katerstraat 5-7. Kijk voor meer informatie over de activiteiten op www.theek5.nl/activiteiten
Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Hertog/Nassau