Levend tafelvoetbal

Levend tafelvoetbal Lees verder

Ontdek de Van Persie in jezelf

Speel(de) je regelmatig een potje tafelvoetbal met vrienden en/of familie? Hoe leuk is het dan om een keer levend tafelvoetbal te spelen? Ben je een sterke verdediger of komen je voetbalkwaliteiten beter tot hun recht in de spits? Neem jouw plaats in aan de stang en ervaar hoe het voelt om een tafelvoetbalpoppetje te zijn. Een hilarische activiteit voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, scholen of familiedagen.

Hoe speel je levend tafelvoetbal?

Bij levend tafelvoetbal worden jullie in twee teams van 5 tot 8 personen verdeeld. De spelers worden verbonden met de buizen in het speelveld (van ca. 6 x 10 meter), waardoor ze een beperkte bewegingsvrijheid hebben. De enige manier om deel te nemen aan het spel, is door gezamenlijk naar links of rechts te bewegen. Het komt bij levend tafelvoetbal dus neer op een zeer goede samenwerking, goed luisteren, goed communiceren en bovenal coördineren.

Ook geschikt voor grotere groepen

Levend tafelvoetbal is ook zeer geschikt voor grotere groepen, omdat er dan in toernooivorm gespeeld kan worden. Of als dé finale van een complete, door Baarle Outdoor & Leisure georganiseerde, dag. Kies voor ons levend tafelvoetbalspel, kies voor diverse komische situaties voor zowel de spelers als het publiek. En ontdek de ware Van Persie in jezelf!

  • VVV uitjes, Actie & avontuur, Actief & sportief, Creatief, Eten & drinken, Spel & fun
  • AL