Solex rijden / huren

Solex rijden / huren Lees verder

Lekker nostalgisch rondsnorren in de frisse lucht

Solex rijden is één van de populairste outdoor activiteiten van Baarle Outdoor & Leisure. Waarom? Omdat je lekker nostalgisch kunt genieten van de prachtige omgeving en de frisse lucht, al snorrend op een zwarte snorfiets. Solex rijden is de perfecte manier om een bijzondere invulling te geven aan bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Ons solexprogramma

Het solexprogramma dat wij hebben samengesteld duurt 3 uur. We starten met een uitleg over de solex en het rijden van een klein proefrondje. Daarna ga je genieten van een schitterende toertocht door de groene, bosrijke Kempen in het grensgebied van Nederland en België. Halverwege maken we een stop bij een gezellig terrasje voor een lekker drankje. Er staat altijd een service wagen stand-by, zodat bij pech onderweg u altijd weer snel de toertocht kan vervolgen met een goed rijdende solex.

Solex huren

Wij bieden de solex toertocht al aan vanaf 2 personen. Wil je graag vertrekken vanaf een andere locatie? Informeer naar onze mogelijkheden voor het huren van een solex op locatie. Wij denken graag met je mee.

  • VVV uitjes, Actie & avontuur, Actief & sportief, Cultureel, Eten & drinken, Groepen, Spel & fun
  • 16