Klim parcours

Klim parcours Lees verder

Dé beleving op hoogte voor jong en oud

Nieuw bij Baarle Outdoor & Leisure is het bomenparcours. Ons touwparcours bevindt zich als een soort van spinnenweb tussen de bomen in en is 2 tot 2,5 meter hoog. Dit zogenoemde low-rope parcours leg je ongezekerd, maar wel onder professionele begeleiding, af. Het is dé beleving op hoogte voor zowel jong als oud. Voor kinderen staan beleven en spelen centraal en voor volwassenen teambuilding, balans en concentratie.

Maak je eigen route

Het bomenparcours bestaat uit 12 verschillende hindernissen en heeft 2 tokkelbanen van 50 meter. De moeilijkheidsgraad zit hem in de hindernissen. Je kiest dus zelf of je een hindernis wel of niet neemt: maak je eigen route. Niks moet en alles mag. Ervaar het zelf en bedwing onze speelse hindernisbaan. Hoog is het niet, maar leuk en spannend is het zeker.

Ons bomenparcours is een leuke activiteit voor kinderfeestjes en scholen, maar ook voor bedrijfsuitjes, familiedagen of vrijgezellenfeesten. Als losse activiteit te boeken en om te combineren met andere activiteiten en arrangementen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • VVV uitjes, Actie & avontuur, Actief & sportief, Eten & drinken, Groepen, Spel & fun
  • AL