4x schoenen kopen in Baarle-Nassau

Een paar stevige en warme schoenen is een must voor de winter. Maar waar in Baarle vind je een mooi paar sneakers of een stevig paar laarzen? Lees snel verder om erachter te komen!

Leuke wandelroutes

in de landelijke omgeving van Baarle is het heerlijk wandelen. Uitgestrekte zanddreven en smalle bospaadjes nodigen uit voor een fikse wandeltocht.

Leuke tips voor de zomervakantie in Baarle!

De zomervakantie staat voor de deur. Tijd om er op uit te gaan. In Baarle en omgeving worden diverse evenementen georganiseerd. Hierbij alvast enkele leuke tips.

Leuke fietsroutes

Uitgestrekte bosgebieden, vennen en heidegebieden brengen u in de sfeer van rust en ruimte. En al fietsend passeert u natuurlijk meerdere keren de grens. Baarle is aangesloten op het fietsroutenetwerk...

Leuke Moederdagtips

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de 2e zondag in mei (12 mei). In de Belgische provincie Antwerpen worden alle moeders op 15 augustus (Maria Hemelvaart) in het zonnetje gezet. Hoe verwen jij jo...

4X leuke souvenirs

Altijd leuk om van een bezoek aan Baarle-Hertog-Nassau een blijvende herinnering mee naar huis te nemen. Je kunt bij het kantoor van Toerisme Baarle kiezen uit o.a. deze souvenirs.

5X enclaves met een verhaal

Met hun 30 enclaves vormen Baarle-Hertog en Baarle-Nassau een versnipperd landschap. Ontdek hier 5 bijzondere plekjes waar de (enclave)grens verwarring zaaide.

5X must-sees in Baarle

Baarle beschikt over talloze bezienswaardigheden en bijzondere plekjes dankzij de unieke enclavesituatie. Wij hebben vijf bijzondere plekjes voor je op een rijtje gezet die jij gezien moet hebben tijd...