Hart voor Baarle

De rode loper ligt weer uit in het unieke enclavedorp Baarle. Baarle heet iedereen wederom sfeervol welkom en heeft in deze romantische periode een erg leuke actie! In de weken voorafgaand aan Valentijn kunt je bij heel veel winkels, restaurants, beautysalons in het dorp een liefdesslotje verkrijgen. Dit slotje kun je, met je vriendje, echtgenoot, moeder, opa, beste vriendin, noem maar op…, aan het grote hart bij de Belgische Kerk hangen en zo jullie liefde symbolisch tonen. Volgens de traditie hoor je de sleutel van het slotje weg te gooien en daarmee is jullie band vereeuwigd. 

MAAK KANS OP MOOIE PRIJZEN!

Maak een lieve, mooie, ontroerende foto van jullie bij het hart en post deze op de Facebookpagina ‘Visit Baarle’ met daarbij de vermelding #visitbaarle. Met deze foto’s kunnen allerlei romantische prijzen gewonnen worden zoals een heerlijk diner, een ontbijtje of een doos echte Belgische bonbons! 

Dus ga met je geliefde, beste vriend of zoontje naar het hart en hang een slotje op! Hang zoveel mogelijk slotjes op. De opbrengst van de liefdesslotjes gaat namelijk naar het goede doel, de Hartstichting. 

Meer dan genoeg redenen dus om gezellig en romantisch te komen shoppen en genieten in Baarle!

Details: 
- De liefdesslotjes zijn verkrijgbaar bij bijna alle ondernemers in het centrum van Baarle

- Slotjes zijn te koop of je krijgt ze bij acties van ondernemers

- Het hart staat bij de Belgische kerk van begin februari tot 15 februari

- Prijswinnaars worden via verschillende kanalen bekend gemaakt: Facebook, Ons Weekblad en visitbaarle.com

- Prijzen kunnen opgehaald worden bij de winkels danwel horecagelegenheid waar u uw prijs gewonnen hebt 

- Je mag zoveel slotjes ophangen als je wilt. Over de uiteindelijke uitslag kan niet worden gecorrespondeerd