Weekendje weg tijdens de kerst? Kom naar Baarle!

Het is toch altijd even wennen, die winter. De dagen worden korter én kouder. Wees niet getreurd, want in de koude decembermaand heet Visit Baarle je van harte welkom!  Verbreek je wintersleur en kom gezellig naar Baarle rond de kerstdagen. Het dorp is ideaal voor een weekendje weg rondom de kerst. Tijdens de feestdagen is er voor ieder wat wils. Ontdek met ons de verrassende evenementenkalender voor aankomende maand en laat je verassen door winters Baarle!

Winterse bierwandeling

Een prachtige wandeling, smakend streekbier én Kempens krachtvoer. Wat wil je nog meer? Deze winterse bierwandeling is er een die je niet mag missen! Het Land van Mark en Merkske is rijk aan heerlijke streekbieren en dat delen we graag met je. Het startpunt van de bierwandeling is bij 't Pleintje in Baarle. Laat je weten welk bier jouw favoriet is? 

Bezoek de kerstmarkt in Ulicoten

Kerstdecoratie scoren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Mocht het slecht weer zijn tijdens jouw bezoek, wees dan niet getreurd. Deze kerstmarkt is namelijk indoor! Laat je verassen door de grote diversiteit aan kramen en warm jezelf op met een lekkere warme chocomel. Wedden dat jij die koude middag prima door komt?

Shop je kerstcadeaus

Nog niet genoeg verwend door de Sint? Ook voor je kerst cadeaus ga je naar Baarle! Shop je kerst outfits, nieuwe schoenen, feestelijke tasjes en natuurlijk prachtige cadeaus. Wat dacht je van nieuwe sieraden? Bij Dominique Mode wordt een Christmas Jewelry Party georganiseerd! Gegarandeerd een gezellige avond uit met vriendinnen.

Neem een kijkje bij de kerststallen

Toerisme Baarle heeft drie kerstwandelingen uitgezet rondom Baarle. Langs de route passeer je prachtige kerststallen en kom je langs horeca gekleed in kerstsfeer. Nostalgie gegarandeerd! Je kunt de folder halen bij het bezoekerscentrum van Toerisme Baarle of online downloaden. Welke kerststal vind jij het mooist?

Ook door de schitterende kerstverlichting waan jij je binnen no time in de kerstsfeer. Je kunt hier prima shoppen in één van de vele leuke winkels. Neem ook zeker even plaats op één van de verwarmde terrassen en geniet van een warme chocomel. Baarle is de ideale bestemming voor een weekendje weg tijdens de kerst!