Wil jij stage lopen bij Visit Baarle?

Visit Baarle is hét online platform voor bezoekers, bewoners en ondernemers van Baarle. Wij zijn een echte destinatiemarketingsorganisatie en promoten Baarle in binnen en buitenland. Heb jij zin om enkele maanden als stagiair(e) de PR en social media afdeling van Visit Baarle te versterken? Dan ben jij de ideale kandidaat!

Wat ga je doen?

Om ons platform door te blijven ontwikkelen op het gebied van online marketing, zijn we op zoek naar een enthousiaste student die graag aan de slag gaat met het: 

  • ontwikkelen van relevante PR, social media & partnerships campagnes
  • assisteren bij het maken en uitvoeren van de content planning op basis van de marketing kalender
  • verzamelen en analyseren van online resultaten, concurrentieanalyses
  • assisteren bij het uitvoeren van de social media strategie, fotoshoots en events

Kortom: je wordt ondergedompeld in onze social media afdeling! 

Wie zoeken wij?

Je volgt een marketing- of communicatieopleiding op bachelor niveau en hebt een passie voor toerisme en/of social media. Uitstekende kennis van het Nederlands en Engels is een vereiste. Je kunt goed overweg met Office programs en de social media wereld heeft weinig geheimen voor jou. In teamverband werken vind je leuk, maar ook op zelfstandige basis sta je stevig in je schoenen. Je bent beschikbaar voor een periode van minstens drie maanden, jaarrond is mogelijk.

Kom jij ons team versterken? 

Je krijgt een flexwerkplek bij Toerisme Baarle, reclamebureau Dubbel Duck en/of de gemeentes Baarle-Hertog-Nassau. Het aantal dagen en uren, kan besloten worden in overleg. Uiteraard krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding. Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar jeroen@dubbelduck.com


Wij verzekeren een discrete behandeling van je kandidatuur. Wij verwerken de persoonsgegevens die je ons (schriftelijk of mondeling) meedeelt, die volgen uit tests en die wij zelf verzamelen, zoals publiek beschikbare gegevens op het internet of bij het verifiëren van referenties. Wij gebruiken deze gegevensenkel voor de afhandeling van uw kandidatuur en behandelen deze vertrouwelijk.