Bourgondische bierwandeling

De winter is het seizoen van fikse winterwandelingen. En wat is er beter dan dit te combineren met al het lekkers dat onze regio te bieden heeft? Het Land van Mark & Merkske en 3 in de klok presenteren je dan ook graag de Winterse Bierwandeling. Lees verder

De winter is het seizoen van fikse winterwandelingen. En wat is er beter dan dit te combineren met al het lekkers dat onze regio te bieden heeft? Het Land van Mark & Merkske en 3 in de klok presenteren je dan ook graag de Bourgondische Bierwandeling.

Je geniet van 3 troeven: een prachtige wandeling, pittig streekbier en Kempens krachtvoer in het Land van Mark & Merkske. Bovendien steek je onderweg nog iets op over bier, bier brouwen, bier degusteren en bier combineren met streekproducten. Voor alle combinaties van bieren en gerechten beschreven in de folder, is er gebruik gemaakt van streekproducten die verkrijgbaar zijn in het Land van Mark & Merkske.

Duid alvast een ‘Bob’ aan als je met de auto komt: drinken en autorijden gaan niet samen! Uiteraard is er voor elk streekbier ook een non-alcoholische variant voorzien. Bekijk, voordat je naar de volgende horecazaak wandelt, de beschrijving na om verrassingen te voorkomen. Bij een gemiddeld tempo wandel je ongeveer 4,5 km per uur. Houd hier rekening mee bij je dagindeling. Vergeet niet dat het vroeg donker wordt. Een fluohesje en/of zaklamp zijn geen overbodige luxe. Denk aan je veiligheid!

De Bierwandeling maakt gebruik van de wandelknooppuntenbewegwijzering van de Antwerpse Kempen (rode punten) en Noord-Brabant (geel/groene punten).

Spelregels:
1. De Bierwandeling loopt vanaf vrijdag 1 oktober t/m zondag 27 maart 2022, op vrijdag, zaterdag en zondag (in Baarle alleen vrijdag en zaterdag).

2. Minstens TWEE dagen vooraf, voor 15 uur, verplicht inschrijven bij Visit Hoogstraten of Visit Baarle. Prijs: 32,00 p.p.

3. Je vertrekt naar keuze tussen 10.30 en 12.30 uur. LET OP! Per wandeling zijn er verschillende vertrekuren.

4. Bij elke deelnemende horecazaak staat vermeld wanneer je welkom bent.

5. Met de bijbehorende bonnen kan je in de horecazaken genieten van één van de onderdelen.

6. De bonnen zijn gedateerd en enkel geldig op de datum die op de bonnen vermeld staat. Je gebruikt de 3 onderdelen op dezelfde dag.

7. De onderdelen zijn enkel beschikbaar in de aangeduide horecazaak.

8. Bij aankomst geef je aan dat je de Bourgondische Bierwandeling doet en overhandig je het correct aantal bonnen.

Een reservering annuleren kan enkel als dit minstens DRIE dagen vooraf gebeurt. Als je, omwille van welke reden dan ook, niet kunt deelnemen, kan je uiteraard wel iemand anders in je plaats laten deelnemen. Zonder tijdig annuleren, wordt er geen geld terugbetaald.

Klik hier voor de brochure.

Meer informatie via info@toerismebaarle.com of +31 13 5079921