Vakantiepark de Heimolen / Gasterije de Grenshoeve

Heimolen 6, Baarle-Nassau

Vakantiepark de Heimolen is gelegen in een prachtig bosrijke omgeving aan de grens van België. Lees verder

Uw heerlijke vakantie in het mooie Brabantse Baarle-Nassau/Baarle-Hertog begint hier. Vakantiepark de Heimolen is gelegen in een prachtig bosrijke omgeving aan de grens van België. Een gebied met een rijke natuur en talloze mogelijkheden aan uitstapjes waardoor u zich niet hoeft te vervelen. Het is een gezellig sfeervol recreatiepark met vertier voor jong en oud, waar je geniet van de rust en de gezellige mensen om je heen.

Gasterij de Grenshoeve op camping de Heimolen is er voor jong en oud. Je kunt heerlijk op het terras zitten onder het genot van een hapje en drankje tewijl je uitkijkt over de vernieuwde speeltuin waar de kinderen zich vermaken. De Gasterij is onlangs vernieuwd en hier kun je genieten van de venieuwde kaart. De grootste speeltuin van Baarle-Nassau vind je hier met  airtrampoline, glijbaan, kabelbaan, groot klimrek en schommels. Alles is aanwezig voor uren speelplezier voor de kinderen.

  • 16
Heimolen 6, 5111 EH Baarle-Nassau

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.