Royal Lounge Bar

Desirée Geeraertstraat 5, Baarle Nassau

Gezellig en modern cafe midden in het centrum van Baarle-Nassau. Geniet van de speciaalbieren, een wisselend assortiment van ruim 38 verschilende bieren. Naast het ruime aanbod bier, hebben we mooie wijnen en serveren wij verschillende gin's & tonics. Uiteraard organiseren we diverse avonden, zoals een PubQuiz, Bier- Whiskeyproeverijen, thema avonden, darttoernooien en met regelmaat Live muziek of (bekende) Dj's. In het weekend gezellig uitgaan? Dat is ook mogelijk bij de Royal Lounge, feest gegarandeerd! U bent van harte welkom bij ons op Desiree Geeraertsstraat 5 te Baarle-Nassau. Ik hoop U snel als onze gast te mogen begroeten! Lees verder

Gezellig en modern cafe midden in het centrum van Baarle-Nassau.

Geniet van de speciaalbieren, een wisselend assortiment van ruim 38 verschilende bieren.

Naast het ruime aanbod bier, hebben we mooie wijnen en serveren wij verschillende gin's & tonics.

Uiteraard organiseren we diverse avonden, zoals een PubQuiz, Bier- Whiskeyproeverijen, thema avonden, darttoernooien en met regelmaat Live muziek of (bekende) Dj's.

In het weekend gezellig uitgaan? Dat is ook mogelijk bij de Royal Lounge, feest gegarandeerd!

U bent van harte welkom bij ons op Desiree Geeraertsstraat 5 te Baarle-Nassau.

Ik hoop U snel als onze gast te mogen begroeten!


Desirée Geeraertstraat 5, 5111 CH Baarle Nassau

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.