De Hertog van Baerle

Zondereigen 1b, Baarle-Hertog

Kom helemaal tot rust en geniet van de gezelligheid en de luxe in ons huiselijk ingericht landhuis. Lees verder

Kom helemaal tot rust en geniet van de gezelligheid en de luxe in ons huiselijk ingericht landhuis met grote omheinde tuin en wellness. Je kunt apperitieven in de bar, terwijl de kinderen zich uitleven op ons grote speeltoestel met klimopties.

Je logeert aan de rand van Zondereigen, bijhorend aan de gemeente Baarle-Hertog, waardoor je jezelf midden in een groot gebied met wandel- en fietsroutes bevindt. Stap buiten de woning en je kunt onmiddellijk talrijke prachtige tochten maken.

De woning is gezellig ingericht in landelijke sfeer met sfeervolle decoratie. Alle ruimtes zijn ruim en praktisch ingericht. Houd je van een spelletje darts dan moet je even in de bar gaan kijken. Onze welnessruimte bevindt zich in een apart gebouw achter in de tuin waarvan je volledig privé gebruik kan maken.

Met kerstmis (7 december t/m 6 januari) voorzien wij de woonkamer naast de haard een mooie kerstboom. Ook buiten wordt voor kerstsfeer gezorgd.

De woning is geschikt voor 10 pers. en 2 kinderen tot 3 jaar.

Zondereigen 1b, Baarle-Hertog

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.