Nieuw Talent Orkest Baarle

Cultuurcentrum Baarle

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Lees verder

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

Muziekvereniging St. Remi organiseert Nieuw Talent Orkest Baarle, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op zaterdag 16 maart 2024, 11.00 uur in de Harmoniezaal van Cultuur Centrum Baarle. Dit belooft een bijzondere ochtend te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert.

Doe ook mee!
De vereniging zorgt voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je tijdens de informatieavond  of op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 3.000 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Start: 19:30 uur in de Harmoniezaal Cultuur Centrum Baarle
info: www.sintremi.nl

Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Nassau