Open Boshutdag

Artist in Residence AnnAtopiA organiseert de OPEN BOSHUT-dag in De Boshut Air AnnAtopiA in Baarle-Nassau. Je bent welkom om het verrassende programma te bekijken en te beluisteren. Lees verder

Artist in Residence AnnAtopiA organiseert de OPEN BOSHUT-dag in De Boshut Air AnnAtopiA in Baarle-Nassau. Je bent welkom om het verrassende programma te bekijken en te beluisteren.

AnnAtopiA
Kunstenaar Anne Pillen was sinds juni 2015 erfpachter van de Boshut, het voormalige huis van dichteres Sonja Prins. Anne werkte vanaf 2010 aan de Boshut als een voortdurend veranderend totaalkunstwerk. Vanaf 2016 startte Anne met Boshut AiR en nodigde jonge kunstenaars uit om korte periodes in en rondom De Boshut te wonen en werken. Naast de Boshut is in 2019 een tiny house gebouwd het Boshuis, het verblijf voor gastkunstenaars van waaruit ze gedurende het hele jaar als Artist in Residence kunnen werken in AnnAtopiA. Anne overleed op 7 mei 2019. Mixed media kunstenaar Claudette van de Rakt heeft het stokje van Anne overgenomen. Zij werkt onder andere samen met kunstenaar Helene Hoogland verder aan het voortdurend veranderende totaalkunstwerk en geeft in haar werk de Genius Loci van de plek ruimte. De Boshut AIR zal blijvend nieuwe generaties kunstenaars inspireren tot het maken en tonen van nieuw werk.

Programma. 11:00-16:00 uur:
11:30 - 12:30 Dansworkshop door Esther Gernette, Frisse Move
Doorlopend: Geuren van Lerant van Fete.nl & Tincturen van Dominique Mare
Doorlopend: Terrein en kunst verkennen, met publicaties en werk van eerdere AiRs.
13:00. Rondleiding op AnnAtopiA door Claudette van de Rakt
14:00 - 16:00 o.a. Dichtkunst en muziek: Emma Zuiderveen, Luuk Wildschut, Claudette van de Rakt en Helene Hoogland.

Er zal werk te zien zijn van de diverse Airs en Claudette van de Rakt en Erik van Vliet zullen informatie verschaffen over Air AnnAtopiA en uw vragen beantwoorden.

Open: 11.00 -16:00 uur
Gratis toegang: donaties welkom.
Gelieve parkeren aan de rand van het bos bij ingang straat ( waar het zandpad begint )

www.annatopia.nu

Goordonk 15, 5111GG Baarle-Nassau