Theeuwes Dierenspeciaalzaak

Wiekenweg 10, Baarle-Hertog

5/ 5

Breng een bezoek aan onze dierenwinkel, u zult ervaren dat u in alle rust de winkel en het ruime assortiment kunt bekijken. Een overzichtelijke presentatie waarbij elk dier ruim de aandacht krijgt. Voor uw hond en/of kat zijn vele topmerken aanwezig zoals: Royal Canin, Hill's, Bento, Vobra, Britt, Bio Food, Bonzo, Pal, Whiskas en meer. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk dierenliefhebbers en zullen u gedreven en met de nodige vakkennis van dienst zijn. 'Nee' verkopen staat niet in het woordenboek van Theeuwes Dierenspeciaalzaak, dus als u vragen hebt en advies nodig heeft kom dan naar onze winkel. Lees verder

Breng een bezoek aan onze dierenwinkel, u zult ervaren dat u in alle rust de winkel en het ruime assortiment kunt bekijken. Een overzichtelijke presentatie waarbij elk dier ruim de aandacht krijgt. Voor uw hond en/of kat zijn vele topmerken aanwezig zoals: Royal Canin, Hill's, Bento, Vobra, Britt, Bio Food, Bonzo, Pal, Whiskas en meer.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk dierenliefhebbers en zullen u gedreven en met de nodige vakkennis van dienst zijn. 'Nee' verkopen staat niet in het woordenboek van Theeuwes Dierenspeciaalzaak, dus als u vragen hebt en advies nodig heeft kom dan naar onze winkel.

Bij Theeuwes is 'service' een heel ruim begrip. Dit kan gaan om het geven van het juiste advies bij al uw vragen over voeding voor uw huisdier of welke supplementen het best kunnen worden toegediend bij lichte gezondheidsprobleempjes. Service kan ook zijn het 'thuisbezorgen' van uw bestelling en als het niet te ver weg is van de winkel wordt dit bij voorkeur GRATIS gedaan voor u.

Mocht u op zoek zijn naar een product en het is niet op voorraad in onze winkel dan zullen wij er alles aan doen, binnen redelijke grenzen, om het alsnog tijdig voor u in huis te hebben. Ons assortiment is erg ruim maar bent u toch op zoek naar iets anders dan proberen wij u toch te helpen. Ook dat is een onderdeel van de unieke service van Theeuwes Dierenspeciaalzaak. 

  • Dierenwinkel, Doe het zelf, Sport & vrije tijd
  • Royal Canin, Whiskas, Pal, Bonzo, Bio Food, Britt, Vobra, Bento, Hill's
  • Cash, Maestro

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.