Café de Pomp

Singel 12, Baarle-Nassau

Na enige jaren gewerkt, geproefd en gesnuffeld te hebben in diverse horecazaken ben ik er uit hoe ik een café wil draaien. Het moment is gekomen en de kans om De Pomp te openen heb ik met veel enthousiasme aangepakt. Ik ben niet groot van stuk en mijn schouders zijn niet breed, maar ze gaan er vol onder.In de nieuwe, oude pomp staat gezelligheid voor iedereen voorop. Jong en oud zullen elkaar hier tegenkomen. Ik hoop dat velen De Pomp snel weten te vinden en dat het motto ‘Gezelligheid kent geen tijd’ vanaf de eerste dag werkelijkheid wordt.Tot ziens bij De Pomp! Richard Keller & team Lees verder

Na enige jaren gewerkt, geproefd en gesnuffeld te hebben in diverse horecazaken ben ik er uit hoe ik een café wil draaien. Het moment is gekomen en de kans om De Pomp te openen heb ik met veel enthousiasme aangepakt.

Ik ben niet groot van stuk en mijn schouders zijn niet breed, maar ze gaan er vol onder. In de nieuwe, oude pomp staat gezelligheid voor iedereen voorop. Jong en oud zullen elkaar hier tegenkomen. Ik hoop dat velen De Pomp snel weten te vinden en dat het motto ‘Gezelligheid kent geen tijd’ vanaf de eerste dag werkelijkheid wordt.Tot ziens bij De Pomp!

Richard Keller & team

Singel 12, 5111 CD Baarle-Nassau

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.