Baalse Hoef Bloemenboerderij - pluktuin Baarle-Hertog

Oordeelstraat 10, Baarle-Hertog (BE)

Baalse Hoef Bloemenboerderij is een pluktuin in Baarle-Hertog met meer dan 100 verschillende soorten snijbloemen. Lees verder

Bij Baalse Hoef Bloemenboerderij kan je van april tot en met oktober heerlijk genieten tussen de prachtige seizoensbloemen en een mooi boeket samenstellen, recht van het veld bij jou in de vaas! 

Onze pluktuin is ruim 6000m2 groot en er is door de seizoenen heen keuze uit meer dan 100 verschillende soorten snijbloemen. Wij staan onder andere bekend om onze prachtige dahlia's, die je vanaf half juli kunt plukken op ons bloemenveld.
Baalse Hoef Bloemenboerderij teelt bloemen op professionele wijze volgens de biologische normen, er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige meststoffen of chemische bestrijdingsmiddelen.

Baalse Hoef Bloemenboerderij kweekt bloemen voor particulieren (zelfpluk, boeketten, workshops), bloemisten en groothandel

Kom heerlijk genieten tussen onze bloemen, gezellig met het gezin of met vriendinnen. Of kom tot rust tussen de verschillende kleuren en geuren.


  • Beauty & health, Bloemist, Cadeauartikelen, Creatief, Diversen, Doe het zelf, Sport & vrije tijd
  • Cash, Maestro