Capfun Ponderosa

Maaijkant 23-26, Ulicoten

Boek je vakantie op Vakantiepark Capfun Ponderosa, een gezellige familiecamping gelegen in Ulicoten, Noord-Brabant. Lees verder

Vakantiepark Ponderosa is een gezellige familiecamping gelegen in Ulicoten, Noord-Brabant. De camping verhuurt comfortabele chalets, lodges en ingerichte tenten. Kampeerders kunnen terecht op de ruime staanplaatsen.

De camping heeft een prachtig waterpark met een verwarmd binnenbad, een bubbelbank, stroomversnelling en een grote glijbaan van maar liefst 60 meter lang! Daarnaast is er buiten een terras met een fantastische familieglijbaan!

Brabant is de perfecte plek voor vakantie. De vele fiets- en wandelpaden zorgen ervoor dat de mooie omgeving en gezellige, pittoreske dorpen in de buurt gemakkelijk te bezoeken zijn. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Nederlands-Belgische dorp Baarle. Zin in wat actie? De camping beschikt over een super gave pumptrackbaan. Dichtbij Ponderosa liggen de Efteling, Beekse Bergen en Bobbejaanland alle drie op rijafstand!

Op het terrein ligt Restaurant Roza, deze horeca is ook geopend voor niet-campinggasten.


  • <100 personen
Maaijkant 23-26, 5113 BD Ulicoten

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.