Koning Bal

Schaluinen 9A, Baarle-Nassau

5/ 5

Een bourgondisch uitje met een sportief tintje. Koning Bal is een ideaal spel voor vrienden, families, teams en bedrijven die van een competitief uitje houden waarbij de bal centraal staat en er enorm veel gelachen gaat worden. Wie mag zich na een uitdagend circuit Koning(in) Bal noemen? Dit unieke spel is gegarandeerd een leuke invulling als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of een welkome sportieve onderbreking tijdens een vergadersessie bij hotel Schaluinenhoeve. Lees verder

Een bourgondisch uitje met een sportief tintje.

Koning Bal is een ideaal spel voor vrienden, families, teams en bedrijven die van een competitief uitje houden waarbij de bal centraal staat en er enorm veel gelachen gaat worden. Wie mag zich na een uitdagend circuit Koning(in) Bal noemen? Dit unieke spel is gegarandeerd een leuke invulling als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of een welkome sportieve onderbreking tijdens een vergadersessie bij hotel Schaluinenhoeve.

Op een prachtig gelegen locatie te midden in de natuur leg je in ruim anderhalf uur negen onderdelen af. Van voetbal, tennis, hockey, golf, basketbal tot zelfs kogelstoten, allerlei balsporten en spellen komen eraan te pas. Dit spel is voor jong en oud, sportief of niet-sportief en je speelt dit gewoon in jouw kleding. 

Daag je vrienden, teamgenoten, familie en collega’s uit en laat zien dat jij de titel Koning(in) Bal mag dragen. De troon staat al klaar voor jou en uiteraard hoort daar een prijs bij. Maar winnaar of winnares worden is bij ons niet het belangrijkste. Een drankje, hapje, sportiviteit, teambuilding en heel veel lachmomenten zijn in onze ogen net zo belangrijk.

Klik hier om direct te reserveren! 

  • AL
  • Bar (na)borrelen, Eigen parkeerplaats, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, Te huur voor privé gelegenheden, Terras of binnentuin, WiFi
  • Cash, Maestro, Mastercard, Visa

Prijslijst