4x schoenen kopen in Baarle-Nassau

Een paar stevige en warme schoenen is een must voor de winter. Maar waar in Baarle vind je een mooi paar sneakers of een stevig paar laarzen? Lees snel verder om erachter te komen!

good shoes take you good places

Gulickx schoenen

Gulickx is een grote schoenenwinkel in het centrum van Baarle-Nassau. Met een ruime collectie van ruim 40 merken zit er voor iedereen wel iets bij. De schoenen van Gulickx staan bekend om een goede kwaliteit en perfecte pasvorm. Benieuwd hoe de winkel er van binnen uit ziet? Bekijk hier de winkeltour.

Marlies shoes & more

Marlies Shoes & More biedt een brede collectie aan schoenen, kleding en accessoires. De collectie is afgestemd op het seizoen, dus je vindt altijd waar je voor komt. Doordat er slim wordt ingekocht liggen de prijzen hier altijd laag. Ideaal!

Tesoro exclusive

Tesoro is een boetiek waar  je de hipste schoenen, kleding, sjaals en tassen kunt kopen. Wat Tesoro uniek maakt is de mogelijkheid om 's avonds te winkelen. Heb je overdag geen tijd? Dan kun je gewoon een afspraak maken om 's avonds een kijkje te komen nemen!

Dominique mode

Bij Dominique Mode kun je 7 dagen per week terecht voor de meest trendy heren- en dameskleding, schoenen, accessoires, tassen en sieraden. Door dit brede aanbod zit er voor ieder wat wils tussen. Neem snel een kijkje in deze mooie winkel in het centrum van Baarle-Nassau!