Spoorhuis

Grensweg 30, Baarle-Nassau

Op de grens van Nederland en België vindt u een unieke locatie met een prachtige historie; Spoorhuis Baarle. De voormalige douaneloods aan het Bels Lijntje is omgetoverd tot een sfeervolle lunch- en eventlocatie waar u heerlijk kunt eten, vergaderen, feesten en samen zijn. Rust, gezelligheid en genieten in een warme huiselijke sfeer, temidden van een stukje Baarlese historie. Lees verder

Op de grens van Nederland en België vindt u een unieke locatie met een prachtige historie; Spoorhuis Baarle. De voormalige douaneloods aan het Bels Lijntje is omgetoverd tot een sfeervolle lunch- en eventlocatie waar u heerlijk kunt eten, vergaderen, feesten en samen zijn. Rust, gezelligheid en genieten in een warme huiselijke sfeer, temidden van een stukje Baarlese historie.

Spoorhuis Baarle is vernieuwd. Onze focus ligt op het serveren van een heerlijke lunch aan onze bezoekers. De bijzondere locatie aan de grens, in de natuur omringd door historische kenmerken van het treinstation zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Kom tot rust na een mooie fietstocht en laat u verrassen door onze culinaire brigade.

  • Eten & drinken
  • Cash, Maestro