Koning Bal: een bourgondisch uitje met een sportief tintje

Koning Bal is een ideaal spel voor vrienden, families, teams en bedrijven die van een competitief uitje houden waarbij de bal centraal staat en er enorm veel gelachen gaat worden. Wie mag zich na een uitdagend circuit Koning(in) Bal noemen? Dit unieke spel is gegarandeerd een leuke invulling als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of een welkome sportieve onderbreking tijdens een vergadersessie bij hotel Schaluinenhoeve.

Koning Bal is gelegen op een prachtig gelegen locatie te midden in de natuur in Baarle-Nassau, op slechts 20 minuten van Breda, Tilburg en Turnhout. Tijdens het spel leg je in ruim anderhalf uur negen onderdelen af. Van voetbal, tennis, hockey, golf, basketbal tot zelfs kogelstoten, allerlei balsporten en spellen komen eraan te pas. Dit spel is voor jong en oud, sportief of niet-sportief en je speelt dit gewoon in jouw kleding. 

EEN BOURGONDISCH UITJE MET EEN SPORTIEF TINTJE 

Daag je vrienden, teamgenoten, familie en collega’s uit en laat zien dat jij de titel Koning(in) Bal mag dragen. De troon staat al klaar voor jou en uiteraard hoort daar een prijs bij. Maar winnaar of winnares worden is niet het belangrijkste. Een drankje, hapje, sportiviteit, teambuilding en heel veel lachmomenten zijn net zo belangrijk.

Er is keuze uit verschillende arrangementen en je speelt Koning Bal al vanaf €15,- per persoon. Wil je een compleet dagje uit en je echt even koning voelen? Kies dan voor arrangement Koning, een totaal pakket vol spel, activiteiten en een barbecue of uitgebreide lunch!