Opening toeristisch seizoen Baarle op zondag 25 april

Het wordt een coronaproof versie, maar je bent van harte welkom om a.s. zondag 25 april naar het kantoor van Toerisme Baarle te komen. Er staat namelijk een leuke verrassing voor je klaar. Een tas, gevuld met wandel -en fietsroutes, informatiemateriaal en enkele souvenirs. Ons kantoor, Singel 1, Baarle-Nassau is op deze dag geopend van 11-15 uur.



MARKERING ENCLAVEWANDELING
De enclavewandeling door Baarle is er al vele jaren en wordt door onze toeristen altijd erg gewaardeerd. Tot nu toe was het echter een route, die aan de hand van een beschrijving gevolgd kon worden. Maar vanaf nu is de route ook te volgen via op de trottoirs aangebrachte markering. Mogelijk heb je de pijlen al ontdekt. Door deze markering is het nog gemakkelijker de route te volgen en alle bezienswaardigheden en enclavesituaties te ontdekken.



WANDELING VAN HET JAAR
Deze wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door Toerisme Provincie Antwerpen. De nieuwe enclavebelevingsroute langs de enclaveborden is genomineerd. Dus trek je wandelschoenen aan, haal de route op en breng voor 31 augustus je stem uit via www.wandelingvanhetjaar.be