Kantoor Visit Baarle met bezoekerscentrum

Visit Baarle geeft toeristische informatie over de unieke enclavesituatie in de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau en de Belgische gemeente Baarle-Hertog.

Enclavewandeling

De enclavewandeling neemt je mee door de dorpskern van Baarle. Je wandelt langs bijzondere historische plekjes en steekt diverse malen de grens over.

Enclavebelevingsroute

Deze route leid je langs 12 enclaveborden, die geplaatst staan in het centrum van Baarle-Hertog-Nassau. Op de borden lees je de achtergrondinformatie over de betreffende enclave.

Agenda

Aankomende evenementen
Kerkstraat 4, Baarle-Hertog Open Heemhuis

Iedere 1e zondag van de maand ben je welkom tussen 10.30 en 12.30 uur in het Heemhuis.

An Gleann Mor Sheepdogtrial 2022

Op 1 en 2 oktober wordt de An Gleann Mor Sheepdogtrial 2022 gehouden.

Fransebaan, Ulicoten

Concert: Stefan Keune/Benedict Taylor/Dirk Serries

Een eerste muzikale ontmoeting tussen saxofonist Stefan Keune (Duitsland), violist Benedict Taylor (UK) en gitarist Dirk Serr...

Visit Baarle App

Baarle City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Baarle en de omliggende regio. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen.

Download de app gratis voor iPhone & Android! Winkel, horecazaak of evenement op laten nemen in app? Klik dan snel verder voor de mogelijkheden!

Lees meer over de app