Visit baarle

Vind hier alles over de unieke enclavesituatie, winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in dit bijzondere grensdorp!

In de Baarlezine lees je er alles over.

De winter is het seizoen van fikse winterwandelingen. En wat is er beter dan dit te combineren met al het lekkers dat onze regio te bieden heeft?

De winter is het seizoen van fikse winterwandelingen. En wat is er beter dan dit te combineren met al het lekkers dat onze regio te bieden heeft? Het Land van Mark & Merkske en 3 in de klok presenteren je dan ook graag de Winterse Bierwandeling.

Nieuw in Baarle

Klein Baarle, de nieuwe shopbeleving van Baarle-Nassau, opent vrijdag 10 september haar deuren!

Deze route leid je langs 12 enclaveborden, die geplaatst staan in het centrum van Baarle-Hertog-Nassau.

Deze route leid je langs 12 enclaveborden, die geplaatst staan in het centrum van Baarle-Hertog-Nassau. Op de borden lees je de achtergrondinformatie over de betreffende enclave.

Agenda

Aankomende evenementen
High Five Art Gallery Expositie Shadow and Light

Expositie van Francisca Henneman en Jessica van den Heuvel.

Expositie Shadow and Light

Expositie van Francisca Henneman en Jessica van den Heuvel.

Concert: Verhoeven/Hadow/De Groote i.s.m. A New Wave Of Jazz

Martina Verhoeven en Patrick De Groote zijn geen onbekenden voor elkaar. Niet alleen maken zij deel uit van de New Wave Of J...

Visit Baarle App

Baarle City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Baarle en de omliggende regio. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen.

Download de app gratis voor iPhone & Android! Winkel, horecazaak of evenement op laten nemen in app? Klik dan snel verder voor de mogelijkheden!

Lees meer over de app