Tags: KUNSTMARKT, streekmarkt

Opening toeristisch seizoen Baarle-Hertog-Nassau

Op de 4e zondag van april, zondag 28 april, opent Toerisme Baarle, zoals ieder jaar, het toeristisch seizoen. Dit jaar wordt er weer een streekmarkt met streekeigen producten georganiseerd, die deze keer uitgebreid is met een kunstmarkt in het kader van de week van amateurkunsten (WAK). Op deze markt staan mensen uit Baarle en omgeving met hun kunstwerken.


Streekmarkt en opening toeristisch seizoen

De markt is bij de Belgische kerk en loopt vanaf de Singel tot in de Kerkstraat. Het officiële gedeelte van de opening toeristisch seizoen vindt plaats om 13 uur op het podium voor de Belgische kerk met o.a. de presentatie van de nieuwe ‘Baarlezine‘ en de onthulling van een nieuw fenomeen: het Enclave Informatiepaneel H1. Je kunt de markt bezoeken van 10.30–17.00 uur. Op het podium voor de Belgische kerk zullen diverse muzikale optredens plaatsvinden. Tevens kunnen de kinderen zich laten schminken vanaf 13.00 uur. Uiteraard is er een gezellig terrasje voor een hapje en een drankje.


Kunstmarkt/Route

De kunstroute loopt vanaf de Belgische Kerk tot het Cultureel Centrum Baarle. Op deze route kun je genieten van kunstwerken achter ramen en etalages. Ook kun je de Wasdraad-kunst van de kinderen van de Baarlese scholen bewonderen. Laat je verrassen door fraaie concertjes van koren, een optreden van de harmonie of een slagwerk-band. Schrik niet op van acteurs en hun straatact.

Voor het volledige programma van de Kunstroute en WAK zie: programma Kunstroute zondag 28 april

Toerisme Baarle en Cultureel Centrum Baarle hopen jullie allen te ontmoeten op zondag 28 april.

AANGEPAST PROGRAMMA OPENING TOERISTISCH SEIZOEN ZONDAG 28 APRIL I.V.M. DE SLECHTE WEERSVOORSPELLINGEN.

Aangepast programma:

De streekmarkt, terras en de muziekoptredens, die buiten zouden plaatsvinden, gaan helaas niet door. De kunstmarkt en de optredens die plaats zouden vinden in de Belgische kerk zijn verplaatst naar het Cultureel Centrum Baarle.

13 uur: opening toeristisch seizoen door schepen van der Vloet en wethouder Sommen.
Lokatie: voor kantoor van Toerisme Baarle, Singel 1 in Baarle-Nassau. Aansluitend presentatie van het 1e Enclavebord.