Vergaderen bij Schaluinenhoeve in Baarle!

Als je weer samen gaat vergaderen, doe het dan goed! De coronacrisis zet de wereld op zijn kop. De lockdown-maatregelen hebben direct invloed op ons persoonlijke leven, maar ook op de business. We werken zoveel mogelijk thuis. We chatten en videobellen erop los. De een bevalt het wel, de ander gaat het liefste zo snel mogelijk weer naar ‘het oude normaal’. Hoe je het ook wendt of keert, de crisis heeft ongetwijfeld invloed op de manier waarop we ook in de toekomst (samen)werken en vergaderen. 

ga eens buiten vergaderen


Echte interactie

We zullen vast vaker thuiswerken, en minder kilometers afleggen voor een snelle meeting met collega’s uit alle uithoeken van het land. Maar voor sommig zaken is het gewoon fijn om samen te zijn. Om belangrijke en gevoelige zaken te bespreken, acties onmiddellijk af te tikken, interactie met mensen die je in de ogen kijkt, en natuurlijk de klassieke koffiemomentjes. Als de maatregelen (gedeeltelijk) worden opgeheven, zal vergaderen een weloverwogen en extra waardevolle aangelegenheid zijn. Reden genoeg om het goed aan te pakken!

Ga eens buiten vergaderen 
Gelukkig mogen we sinds deze maand weer samenkomen om te vergaderen, en wij zijn er al helemaal op voorbereid. Bij Schaluinenhoeve is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren. Volgens de richtlijnen mogen er zo’n 30 mensen binnen zijn. Buiten mogen dat er zoveel zijn als kan, mits de afstand wordt gewaarborgd. Gelukkig is de grootste en nieuwste vergaderzaal - De Enclavekamer - in de volledige lengte gelegen aan de landschapstuin met eigen terras, waardoor er meer dan genoeg ruimte is om met meer mensen buiten te vertoeven. Doe eens gek! Als bonus is er de gehele dag veel licht en mooi uitzicht op de natuur. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje op de website!Kers op de taart 
Ontbijt, lunch of diner erbij? Wij kunnen uitstekende catering verzorgen. Ook een zonnige barbeque behoort tot de mogelijkheden! Wil je écht alles uit de nu zeldzame face-to-face-vergadering halen? Boek dan ook de hotelkamers erbij. Je hebt het hotel en de vergaderzaal dan exclusief voor jouw bedrijf. Zo haal je het meeste rendement uit de samenkomst. Wij zijn er klaar voor. Jullie ook? Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Hopelijk tot snel!