Volksfeest om opening van de randweg te vieren

Op zaterdag 7 september van 10.00 tot 17.00 uur organiseren de gemeenten Baarle-Hertog, Baarle-Nassau en Cultureel Centrum Baarle een volksfeest om de opening van de randweg te vieren. De randweg zal dan afgesloten zijn tussen de rotondes van de Alphenseweg en Nijhoven om ook activiteiten op de weg mogelijk te maken.

Ter  hoogte van de personeelsparking van Drukkerij Em. de Jong staat een tent waar je kunt genieten van een drankje en een hapje. Op de randweg maken we met elke geïnteresseerde club een mooie programmering. Het is een uniek gebeuren om samen de randweg te kunnen inwandelen en deel uit te maken van dit volksfeest, bedoeld voor iedere Baarlenaar.


Deelnemen met je club of vereniging?

Wil jij met je vereniging of club een optreden verzorgen? Wil je als Harmonie of Muziekvereniging de wandelaars op de randweg muzikaal begeleiden? Wil je met je koor de wandelaars toe zingen? Wil je met je kunstgroep een performance of een tijdelijk kunstwerk neer zetten op of naast de randweg? Wil je met je school of jeugdclub voor kinderanimatie verzorgen? Of kun je goed tappen met je vereniging en wil je de bardienst doen? Kun je met je theatergroep een leuke act verzorgen op of naast de randweg? Kun je met je sportclub een sportwedstrijd organiseren? Of heb je zelf nog een geweldig idee? Of misschien wil je wel deelnemen, maar heb je zelf nog geen idee?

Neem dan contact op met het Cultureel Centrum. Elke club of vereniging die wil deelnemen, krijgt de kans. De gemeenten en het Cultureel Centrum zorgen voor een financiële ondersteuning voor je werk.

Laat ons zo snel mogelijk maar liefst ten laatste op donderdag 25 juli iets weten.
Stuur ons een mailtje via paul.van.haeren@ccbaarle.org of wim.vervoort@ccbaarle.org
Je kunt ons ook bellen via +32 (0)14-699326 (B) of +31 (0)13-5078233 (NL). Uiteraard kun je hier ook terecht voor meer informatie en vragen.

We nemen daarna zo snel mogelijk contact met jullie op om verder af te spreken.

(foto's: provincie Noord-Brabant)